Front & Back office

Front & Back office

Uw medewerkers voeren soms administratieve of andere taken uit die geen rechtstreeks verband houden met hun activiteiten. Deze taken zijn vaak kostelijk voor het bedrijf en werken demotiverend. Door deze taken in onderaanneming aan Entra toe te vertrouwen wordt daaraan verholpen.

Wij bieden diensten op maat aan in verschillende soorten activiteiten : call center, data entry, scanning, secretariaat,… Al deze activiteiteiten kunnen door onze medewerkers, zowel ter plaatse in uw bedrijf (insourcing) als bij ons (outsourcing) uitgevoerd worden.

Kwaliteitsgaranties

Efficiënte IT-uitrusting

Wij investeren steeds in hardware van topkwaliteit (Canon, HP, Avaya,…) maar wij kunnen ook werken met uw uitrusting. Onze software wordt aangepast aan uw behoeften (Vocalcom, Avaya, Kofax,…)

Ervaren personeel

Ons motto is « the right person at the right place », in functie van de kennis, de vaardigheden en de ervaring van de persoon. Tal van onze medewerkers kunnen voor sommige activiteiten terugblikken op meer dan 10 jaar ervaring.

Vertrouwelijkheid

Onze efficiënte interne IT-dienst, bijgestaan door een gespecialieerd bedrijf, staan in voor de veiligheid van ons netwerk waardoor wij garant staan dat uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld.

Klanten getuigen

Een kwaliteitsvol partnership sinds 2006

Nancy Godts Mobistar

Een menselijk en sociaal project afgestemd op de marktontwikkelingen, een doeltreffend « win-win » situatie voor Roularta Business Information ! »

Laurent Leclercq

Wat ik vooral apprecieer bij Entra is de ernst waarmee de missies worden aangepakt en de grote flexibiliteit waarvan het bedrijf getuigt. Ook het professionalisme van operatoren en van de Team Coaches speelt een doorslaggevende rol in het slagen van de acties. De klant is koning en deuren staan altijd open om informatie uit te wisselen. Wat kan men nog meer verwachten van een call center die eerder een partner dan een leverancier is ? Het imago van Test-Aankoop staat op het spel !

Philippe Carlier

Entra is een professioneel telemarketing bureau met een groot hart. Het management van Entra legt heel wat enthoesiasme en hartelijkheid aan de dag zowel met haar partners als met haar medewerkers. Dit is de beste manier om gedurende vele jaren met hetzelfde super team te werken. « Never change a winning team » staat garant voor ervaring en kwaliteit. Bovendien zijn de agenten echte verkopers die altijd bereid zijn om bij te leren. Wat ik ook apprecieer bij Entra is de transparantie binnen het bedrijf ! Ik hoop met Entra nog vele jaren te mogen samenwerken !

Daisy Saelens / société dmSaelens

Wie zijn wij

Een bedrijf dat nooit stilstaat en steeds streeft naar het beste voor haar klanten en voor haar medewerkers.

Meer info