Contacteer de afdeling Industrie

Heeft u een vraag? Wenst u een offerte?

Terug
20181218 Photographe entreprise CORALIECARDON AVIQ ENTRA 57
Naam

ENTRA verzamelt uw gegevens om uw verzoek te kunnen verwerken. Overeenkomstig de wet heeft u recht op toegang tot, rectificatie van, verzet tegen en verwijdering van uw gegevens. Alleen u kunt uw rechten met betrekking tot uw eigen gegevens uitoefenen door uw verzoek per e-mail te richten aan info@entra.be. Voor meer informatie kunt u ons privacybeleid raadplegen.

Uw contactpersoon

Image
Simon LambertAccount Manager
Ik ben beschikbaar, heb een luisterend oor en maak van uw projecten mijn prioriteit. Samen gaan we voor een rechtvaardigere toekomst!
Maak kennis met ons team

Ontdek onze 6 afdelingen

 • Contact & Data Center

  Een callcenter- en backofficedienst op maat van uw bedrijf. Een gepersonaliseerde oplossing in België voor het beheer van uw interacties met klanten.

  Contact data center
  Meer weten
 • Insourcing

  Doe een beroep op de efficiëntie van ENTRA voor uw site! ENTRA biedt u een hoogwaarde en flexibele HR-service voor allerhande opdrachten van korte of lange duur in verschillende sectoren.

  Insourcing 5
  Meer weten
 • Industrie

  Veelzijdige teams voor een waaier aan diensten in industriële onderaanneming.

  Industrie cover
  Meer weten
 • Verbouwen & Renoveren

  Als u met ENTRA in zee gaat voor de uitvoering van uw binnen- en buiteninrichting, kiest u voor een duidelijke en snelle offerte, een opvolging van uw project en een hoogwaardige service.

  20210920 Entra 63
  Meer weten
 • Strijkdienst met dienstencheques

  4 strijkcentrales in Wallonië staan klaar om uw wasgoed in ontvangst te nemen voor een professionele strijkbeurt. Uw was wordt binnen 48 uur gestreken en opgevouwen of op kapstok geleverd.

  20210920 Entra 5
  Meer weten
 • Industriële wasserij

  Wij zijn gespecialiseerd in linnengoed voor collectiviteiten. U kan dus bij ons terecht voor het huren en onderhouden van plat linnen, het verwerken van wasgoed van bewoners en van werkkledij.

  Blanchisserie 2
  Meer weten