Werken bij ons

Naar inhoud gaan
20181218 Photographe entreprise CORALIECARDON AVIQ ENTRA 1

Een geëngageerde medewerker

ENTRA is een maatwerkbedrijf dat zich inzet voor het creëren en behouden van kwalitatief, aangepast en duurzaam werk voor mensen met een ziekte of beperking.

ENTRA bevordert inclusie via werk. Werk biedt immers iedereen, en in het bijzonder mensen met een beperking, een levensstructuur, sociale relaties, eigenwaarde, een bestaansreden en financiële middelen. Werk is een onderdeel van het menselijke evenwicht en zorgt ervoor dat mensen met een beperking zich gemakkelijker kunnen integreren in het sociale leven.

Onze werkomgeving is professioneel en menselijk. Het is een plek waar we relaties baseren op wederzijds respect, wederzijdse hulp en communicatie.

Spreekt onze missie jou aan? Kom dan bij ons werken!

Ontdek onze vacatures

5 goede redenen om bij ons te komen werken

Kom het beste van jezelf geven!

Ons doel is dat je elke dag met plezier komt werken. Wij zijn er immers van overtuigd dat gelukkige medewerkers voor tevreden klanten zorgen.

Onze enige missie is het creëren van werkgelegenheid.

Wij willen onze medewerkers meer bieden dan gewoon een job. Wij willen dat ze deel uitmaken van een project waarin ze zich volledig kunnen vinden.

  • Kom bij een groep

ENTRA is in de eerste plaats een gemeenschappelijk avontuur! We delen allemaal dezelfde waarden en vinden het allemaal belangrijk om een sociale aanpak te combineren met de economische realiteit. ENTRA bestaat al sinds 1968 en is een sterk bedrijf. Wij bieden jou dan ook alle kansen om te bouwen aan een mooie carrière met veel afwisseling en uitdaging.

  • Kies voor diversiteit

Bij ons vind je een grote verscheidenheid aan werelden, ervaringen, talenten en vaardigheden. Wij bieden je een heuse waaier aan vakgebieden en professionele trajecten. Bovendien kan je je vaardigheden uitbreiden dankzij ons interne opleidingsprogramma.

  • Werk mee aan verandering

En als we nu eens iets anders zouden proberen? Een solidair bedrijf ten dienste van de mens, en niet omgekeerd.

  • Deel onze passie

We geven voortdurend het beste van onszelf. Zo houden we onze klanten én medewerkers tevreden. Al onze medewerkers dragen stuk voor stuk bij aan de trots van ENTRA door continu blijk te geven van hun betrokkenheid bij hun werk.

  • Beleef een avontuur

ENTRA gaat uitdagingen aan die bij je passen, want ons avontuur is ook dat van jou! Wij verwelkomen je graag in ons grote en verrassende bedrijf.

Maak kennis met de ENTRA-groep

Doe wat je écht graag doet

"Als je de job van je leven vindt, hoef je geen dag te werken". Mooi citaat, nietwaar?

Dit motto vat perfect samen waar ENTRA voor staat. We helpen je dan ook graag aan een job die helemaal aansluit bij je talenten en wensen. Zo haal je plezier én voldoening uit wat je doet, elke dag opnieuw.

In ons eentje geraken we niet vooruit. Daarvoor hebben we enthousiaste medewerkers nodig die nauw samenwerken. Wij hechten dan ook veel belang aan een collegiale sfeer. En met een vleugje humor van tijd tot tijd vervelen we ons nooit!

Ben je op zoek naar een job die je op het lijf is geschreven? Neem een kijkje bij onze vacatures en stel je kandidaat!

Ontdek onze vacatures