Industrie

Hooggekwalificeerde technici.

Alle diensten Insourcing
Onze Insourcing-oplossing is iets voor u als ...
 • u op zoek bent naar de witte raaf binnen de sector industrie;
 • uw bedrijf te maken krijgt met piekenmomenten, tijdelijke personeelstekorten, speciale projecten of flexibiliteitsbehoeften;
 • u een moeilijk in te vullen functie hebt en geen back-up kan vinden;
 • u vaste of tijdelijke werknemers met specifieke vaardigheden nodig hebt.
Insourcing

Wij kennen de wereld van de industrie goed.

Insourcing 2

Wij komen snel en vakkundig tegemoet aan uw eisen.

We hebben een groot aantal werknemers om u de mensen met de juiste technische vaardigheden voor te stellen.

Via individuele selectiegesprekken zoeken wij werknemers voor u die perfect in hun functie en in uw bedrijf passen.

Beroepen binnen industrie en techniek

 1. Losse werkman
 2. Magazijnier
 3. Inpakker
 4. Verpakker
 5. Monteur
 6. Kwaliteitscontroleur
Insourcing

Iedereen kan zijn steentje bijdragen! Focus op kwaliteit.

 • DIVERSITEIT INSPIREERT

  Een personeelsbeleid dat openstaat voor diversiteit getuigt van een echte maatschappelijke verantwoordelijkheid. Maar de organisatie is er ook bij gebaat. Omdat diversiteit inspireert.

 • INTEGRATIE

  Via ENTRA beschikt u over werknemers die in staat zijn hun taken uit te voeren en die zich vlot in uw organisatie integreren.

 • NABIJHEID

  Wij willen dicht bij u staan en u echt leren kennen. Alleen op deze manier kunnen wij voor u competente en gemotiveerde kandidaten selecteren, die zich kunnen integreren in uw bedrijf en in het team waarin zij werken. Samen zorgen wij ervoor dat u uw doelstellingen kan bereiken, met de juiste mensen.

Enkele referenties onder de loep

 1. Hoe voorziet ENTRA Insourcing de NMBS-werkplaats in Cuesmes van personeel?

  Sncb picture
  NMBS
  Meer weten

Veelgestelde vragen

Bij insourcing worden een of meer personen in dienst genomen en binnen een gereguleerd kader ter beschikking van een werkgever gesteld om in de behoefte aan arbeidskrachten te voorzien. Het personeel van ENTRA werkt dus rechtstreeks op de productievestiging van het bedrijf. Insourcing is in het leven geroepen om tegemoet te komen aan de behoeften van bedrijven en om jobs in onze regio te creëren.

Het bedrijf zit dan samen met onze productieverantwoordelijken en samen bepalen zij het profiel, de taken en de planning van de persoon (personen) die wij ter beschikking stellen. ENTRA van zijn kant zal alle administratieve aspecten voor zijn rekening nemen, van de aanwerving tot de indienstneming en vervolgens de volledige opvolging van het personeelsbeheer.

ENTRA zorgt voor alles! Onze verantwoordelijken kennen hun teams en hun vaardigheden door en door. Ofwel hebben we iemand die aan uw vraag kan voldoen, ofwel werven we iemand aan.

Insourcing = eenvoud!

Aan het einde van elke maand ontvangt u een factuur met het aantal gepresteerde uren. Zo eenvoudig is het! Het uurtarief is een all-inclusive tarief, zonder coëfficiënt, dimona of maaltijdcheques.