Office

Medewerkers staan voor u klaar

Alle diensten Insourcing
ENTRA Insourcing is de oplossing als...
 • u arbeidskrachten nodig hebt;
 • u te kampen hebt met piekperiode in uw productie;
 • u een nieuw contract hebt binnengehaald en moeite hebt om mensen aan te werven;
 • u uw personeel wilt inzetten voor activiteiten met een hogere toegevoegde waarde;
 • u ziekteverzuim wilt aanpakken;
20181218 Photographe entreprise CORALIECARDON AVIQ ENTRA 16

u een medewerker zoekt die snel kan starten en als werknemer inzetbaar blijft.

A propos de la televente

Wij kennen de wereld van het secretariaat en de administratie goed. Wij hebben specifieke tools ontwikkeld voor werknemersprofielen om optimaal te voldoen aan uw behoeften op het gebied van kantoorfuncties. Wij zoeken de juiste kandidaat voor u.

Kantoorberoepen

 1. Secretaresse op alle niveaus
 2. Receptionist(e)
 3. Telefonist(e)
 4. Callcenter-personeel
 5. Codeerder
Prestations televente

Bij ENTRA vindt u ...

 • VAN ONTHAAL TOT EVALUATIE

  U kan rekenen op een adviseur die zich volledig voor u inzet. Hij/zij is een expert in het beheren van profielen, behoeften en processen, waarbij de klant en de kandidaat steeds centraal staan.

 • EEN GEGARANDEERDE KEUZE AAN VAARDIGHEDEN

  Wij onderzoeken zorgvuldig of de kandidaat in uw bedrijfscultuur past. Op die manier zij we zeker dat onze administratieve werkkrachten aan al uw behoeften voldoen.

 • ERVARING

  Betrouwbaar en competent kantoorpersoneel is van essentieel belang om uw zaken op orde te houden. U bent dus op zoek naar werknemers die hun werk ter harte nemen en over de juiste vaardigheden beschikken: computervaardigheden, talenkennis, organisatietalent.

 • FACTURATIE

  Wij rekenen enkel de gepresteerde uren aan (all-inclusive tarief, zonder coëfficiënt, dimona of maaltijdcheques). In geval van ziekte zijn er voor u geen kosten aan verbonden en zorgen wij ook voor zover mogelijk voor vervanging.

FAQ's

Bij insourcing worden een of meer personen in dienst genomen en binnen een gereguleerd kader ter beschikking van een werkgever gesteld om in de behoefte aan arbeidskrachten te voorzien. Het personeel van ENTRA werkt dus rechtstreeks op de productievestiging van het bedrijf. Insourcing is in het leven geroepen om tegemoet te komen aan de behoeften van bedrijven en om jobs in onze regio te creëren.

Het bedrijf zit dan samen met onze productieverantwoordelijken en samen bepalen zij het profiel, de taken en de planning van de persoon (personen) die wij ter beschikking stellen. ENTRA van zijn kant zal alle administratieve aspecten voor zijn rekening nemen, van de aanwerving tot de indienstneming en vervolgens de volledige opvolging van het personeelsbeheer.

ENTRA zorgt voor alles! Onze verantwoordelijken kennen hun teams en hun vaardigheden door en door. Ofwel hebben we iemand die aan uw vraag kan voldoen, ofwel werven we iemand aan.

Insourcing = eenvoud!

Aan het einde van elke maand ontvangt u een factuur met het aantal gepresteerde uren. Zo eenvoudig is het! Het uurtarief is een all-inclusive tarief, zonder coëfficiënt, dimona of maaltijdcheques.