Methodologie

Naar inhoud gaan
Insourcing 5

Ons personeel staat voor u klaar!

ENTRA Insourcing is al 50 jaar een belangrijke partner in werkgelegenheid en ondersteunt bedrijven tijdens elke groeifase!

Als u gebruik maakt van de diensten van ENTRA Insourcing, kan u het volledige HR-proces uitbesteden: van selectie, verzuim- en verlofbeheer tot uitbetaling.

Wij bieden u HR-oplossingen op maat en volgen daarbij een meerstappenproces.

Selectie

Eerst stippelen we een gedetailleerd voortraject uit. Niet alleen met de afdeling Human Resources, maar ook met onze productieverantwoordelijken en onze technisch-commerciele medewerker. Wij willen ervoor zorgen dat de verwachtingen en ambities van onze operatoren overeenstemmen met de realiteit op het terrein.

Voordat we onze trukendoos bovenhalen, willen we alle aspecten onder controle hebben:

  1. Wij gaan dieper in op de functieomschrijving (kennismakingsgesprek, bezoek ter plaatse en vaststelling van de uit te voeren taken); ofwel om een aantrekkelijke vacaturetekst op te stellen als wij moeten aanwerven, ofwel om de opdracht beter te begrijpen en zo de meest geschikte operator te kiezen.
  2. Wij verdiepen ons in uw bedrijfscultuur.
  3. Wij zorgen ervoor dat wij een duidelijk zicht hebben op de huidige en toekomstige uitdagingen.
  4. Pas als wij een overzicht hebben van al deze elementen, zal onze humanresourcesafdeling haar netwerk en haar kennis van de arbeidsmarkt inzetten om het juiste profiel voor u te vinden, als wij dat nog niet in onze teams hebben.

Begeleiding

Onze operatoren staan onder toezicht van productieverantwoordelijken. Zij vormen uw vast aanspreekpunt. Zij zorgen voor de opvolging en communicatie gedurende de hele opdracht.

Eenmaal de operator is gekozen, is de productieverantwoordelijke op de eerste dag van de opdracht aanwezig om de operator voor te stellen en hem/haar gedurende de eerste uren te begeleiden. Vervolgens zal de productieverantwoordelijke tijdens de opdracht wekelijks of maandelijks een opvolgingsmoment voorzien, afhankelijk van uw behoeften.