Logistiek

Maak uw voorraden en leveringen flexibeler.

Alle diensten Insourcing
U bent aan het juiste adres als ...
 • U tijdens piekperiodes dringend personeel nodig hebt en u gewoon geen mensen kan vinden.
20210920 Entra 44

Vlotter dan ooit

Insourcing 4

Door zijn ruime praktijkervaring zorgt ENTRA ervoor dat uw goederen op het juiste moment op de juiste plaats aankomen, dankzij zijn goed opgeleid personeel!

Orderpicken, inpakken, verpakken, administratief werk of verzending? Wij zullen alles in het werk stellen om de juiste kandidaten voor u te vinden.

Les métiers logistiques

 1. Orderpicker
 2. Magazijnier
 3. Goederenbehandelaar
 4. Dispatcher
 5. Heftruckchauffeur
 6. Bevrachter
20210920 Entra 50

Logistiek personeel, volledig op maat van uw behoeften

 • VAN ONTHAAL TOT EVALUATIE

  U kan rekenen op een adviseur die zich volledig voor u inzet. Hij/zij is een expert in het beheren van profielen, behoeften en processen, waarbij de klant en de kandidaat steeds centraal staan.

 • NO CURE, NO PAY

  U betaalt niets vooraf en er zijn geen opstartkosten. U betaalt pas wanneer de juiste kandidaat gevonden en geselecteerd is, en operationeel is.

 • ALLES IS GLASHELDER

  Bij ENTRA is alles altijd duidelijk: onberispelijke administratie, prijzenbeleid, werkwijze, grondige opvolging, rapporten.

 • EEN SUCCESVOLLE START

  Hebben we de ideale kandidaat voor u gevonden? Ook wanneer uw nieuwe rekruut begint te werken, kan u ons altijd aanspreken. Wij garanderen een vlotte start en een strikte opvolging tijdens de hele opdracht (één aanspreekpunt).

Enkele referenties onder de loep

 1. Hoe heeft ENTRA Insourcing Induscabel geholpen bij het zoeken naar heftruckchauffeurs?

  20210920 Entra 44
  Induscabel
  Meer weten
 2. Hoe heeft ENTRA Insourcing ALSTOM geholpen bij het zoeken naar personeelin amper 4 dagen?

  20210920 Entra 57
  ALSTOM
  Meer weten

FAQ's

Bij insourcing worden een of meer personen in dienst genomen en binnen een gereguleerd kader ter beschikking van een werkgever gesteld om in de behoefte aan arbeidskrachten te voorzien. Het personeel van ENTRA werkt dus rechtstreeks op de productievestiging van het bedrijf. Insourcing is in het leven geroepen om tegemoet te komen aan de behoeften van bedrijven en om jobs in onze regio te creëren.

Het bedrijf zit dan samen met onze productieverantwoordelijken en samen bepalen zij het profiel, de taken en de planning van de persoon (personen) die wij ter beschikking stellen. ENTRA van zijn kant zal alle administratieve aspecten voor zijn rekening nemen, van de aanwerving tot de indienstneming en vervolgens de volledige opvolging van het personeelsbeheer.

ENTRA zorgt voor alles! Onze verantwoordelijken kennen hun teams en hun vaardigheden door en door. Ofwel hebben we iemand die aan uw vraag kan voldoen, ofwel werven we iemand aan.

Insourcing = eenvoud!

Aan het einde van elke maand ontvangt u een factuur met het aantal gepresteerde uren. Zo eenvoudig is het! Het uurtarief is een all-inclusive tarief, zonder coëfficiënt, dimona of maaltijdcheques.