Références

Mobistar

Mobistar

Sinds 1999 zijn wij partners van Mobistar voor allerlei Front & Back Office activiteiten: onthaal, scanning, kwalificatie en dispatching van briefwisseling, mails en faxen van alle eindklanten. Verder staan wij ook in voor de verwerking van gegevens : invoeren van nieuwe klanten berekening van opzeggingskosten, versturen van duplicaten, nieuwe tariefplannen …Maar de belangrijkste activiteit is de kwaliteitscontrole van alle Mobistar « teams » : medewerkers van de klant zelf, Entra medewerkers en onderaannemers.

Worldline

Worldline

Wij werken samen met Atos Worldline sinds 2011. Wij hebben continu 8 agenten operationeel in First Line. Zij helpen de gebruikers van betaalterminals verder bij mogelijke technische problemen : oplossen van het probleem of doorverwijzen naar technici. Verder versterken 4 medewerker van Entra het back office team van Atos bij het uitvoeren van administratieve taken : nieuwe contracten , …

Test-Aankoop

Test-Aankoop

Onze samenwerking met Test-Aankoop, gestart in 2009, is uitgegroeid tot een reëel partnerschap. Niet minder dan 25 personen werken momenteel op allerlei opdrachten gaande van inkomende oproepen, over televerkoop (cold calling). Op deze manier wil Test_Aankoop haar diensten promoten bij de belgische consumenten.

Roularta

Roularta

Wij werken samen met Euro DB sinds 2009. Een team van 10 van onze medewerkers werken op het interpreteren en invoeren van wettige gebeurtenissen verschenen in de akten uit de bijlagen van het Belgisch Staatsblad. Euro DB is een goed voorbeeld van een duurzaam partnerschap. In een eerste fase heeft ons personeel bij Euro DB gewerkt (insourcing) vervolgens werden al de activiteiten bij Entra gedelocaliseerd.

Caterpillar

Caterpillar

Sinds een paar jaren hebben wij een aantal medewerkers in Insourcing bij Caterpillar. Een aantal onder hen voeren Follow-up taken uit zoals zich vergewissen van de leveringstermijnen van het materiaal bestemd voor de productielijnen wereldwijd (Frankrijk, China, Verenigde Staten, …) ; grondig gebruik van SAP. Anderen verrichten administratieve taken in de Human Resource afdeling.

Mutualité Saint Michel

Mutualité Saint Michel

Een team van 4 van onze medewerkers is werkzaam in Brussel bij Mutualité Saint Michel waar zij instaan voor het invoeren van getuigschriften voor versterkte hulp en één persoon houdt zich bezig met het archiveren en scannen van hun documenten..
Total Petrochemicals Feluy

Total Petrochemicals Feluy

Sinds 2014 werken wij samen met Total Petrochemicals Feluy voor Front en Back Office opdrachten : klanten onthalen, telefonische oproepen beantwoorden, briefwisseling verzorgen en allerlei administratieve taken verrichten. Ook op gebied van logistiek zijn onze medewerkers actief : stockbeheer, goederentransport, contact in FR/EN met leveranciers en klanten van Total Petrochemicals Feluy.

Alpha Crédit

Alpha Crédit

Wij werken samen en zijn tevens subagenten van Alpha Crédit sinds maart 2014. Wij zijn begonnen met de verkoop van verzekeringen Extra Protection voor het merk RCI. Deze samenwerking heeft zich steeds verder ontwikkeld. Wij werken nu ook op de verkoop van verschillende verzekeringsproducten voor onder andere RCI, Alcopa, Multimake, Fiat Financial Solution en Cetelem.
Vandaag telt Entra 10 medewerkers geaccrediteerd door het FSMA die op verschillende opdrachten werken.

RCI

RCI

Wij zijn onze samenwerking met RCI gestart in 2013. Onze eerste opdracht bestond in het maken van afspraken voor klanten (NL/FR) bij hun concessiehouder, in het kader van hun aoutofinanciering. Dankziij de geboekte resultaten werd ons gevraagd om verzekeringsproducten te verkopen die betrekking hebben met autofinanciering.

Psa

Psa

Als PSA subagent staan wij in voor de verkoop per telefoon van verzekeringen die de financiering van niewe voertuigen dekt en voor klanten waarvan de autofinanciering ten einde loopt maken wij afspraken bij hun Peugeot of Citroën concessiehouder.

Base Company

Base Company

Ons partnerschap met Base Company dateert van 2011. Voor hen werken wij voornamelijk op zeer uiteenlopende Back en Front Office activiteiten : verzenden van duplicaten, behandelen van niet uitreikbare zendingen (postretours), invoeren van domiciliëringen, scannen en archiveren van klantencontracten/dossiers inkomende oproepen beantwoorden, … Voor een korte periode van een paar maanden hebben wij hen onze medewerking verleend bij het herconditionneren van modems.

EDF Luminus

EDF Luminus

Voor EDF Luminus verrichten wij sinds augustus 2014 Front & Back taken zoals : het dispatchen van contracten naar hun mailroom, het activeren van « Luminus Ketel Onderhoud » contracten alsook oproepen van eindklanten beantwoorden en het inplannen van het onderhoudsbeurt.

Canon

Canon

Samen met Canon werken wij sinds 2015 op het scannen van de medische archieven van het CHU Ambroise Paré in Mons. Ons personeel werkt op de site van het hospitaal met Canon materiaal.

Manutan-Overtoom

Manutan-Overtoom

Wij werken samen met Manutan-Overtoom sinds 2013. Wij zorgen onder andere voor het onder omslag steken van documenten en bellen tevens klanten op om klantenbestanden bij te werken en/of informatie te verstrekken.

Arista-SPMT

Arista-SPMT

Voor het bedrijf Arista-SPMT werken wij sinds 2014 op Back Office opdrachten : bijwerken van klantengegevens, resultaten van psychosociale enquêtes en klantencontracten invoeren.
Proxicar

Proxicar

Sinds 2012 beantwoorden wij binnenkomende oproepen van Proxicar klanten. Wij verzorgen de first line support, beantwoorden hun vragen. Gaat het om een actie dan sturen wij een mail zodanig dat de klant door Proxicar gexcontacteerd kan worden.

UCB Pharma

UCB pharma

Voor UCB Biopharma informatiseren wij sinds 2015 wetenschappelijke documenten : identificatie van het type document, relevante informatie en invoeren in hun systemen.
Nespresso

Nespresso

De Back Office taken die wij sinds 2015 uitvoeren voor Nespresso zijn het valideren van kasticketten van klanten om na te gaan of zij al dan niet kunnen genieten van de gangbare promoties.

Join Experience

Join Experience

Join Experience is een nieuwe telecomoperator op de europese mobiele markt. Het luxemburgs bedrijf, operationeel sinds 2014, heeft een beroep op ons gedaan om hun B to B netwerk in België uit te breiden. Onze opdracht bestaat erin kwaliteitsvolle afspraken te maken voor hun commerciële medewerkers.

Editions Dupuis

Editions Dupuis

Wij kunnen terugblikken op een jarenlange succesvolle samenwerking met uitgeverij Editions Dupuis. Wij bellen partikulieren op voor de telefonische verkoop van koffertjes met babyboekjes in België te promoten.

SSN

SSN

Wij werken voor SSN sinds 2015. Een aantal van onze medewerkers staan in voor insourcing activiteiten als support voor de administratieve dienst van de klant en bij ons, in outsourcing, zorgen wij voor de codering van contracten. .

UCM

UCM

Elk jaar wordt ons door het sociaal secretariaat gevraagd om telefonische tevredenheidsenquêtes uit te voeren bij hun bestaande klanten.