Hoe heeft ENTRA Insourcing ALSTOM geholpen bij het zoeken naar personeelin amper 4 dagen?

Sector : Industrie

Insourcing : Logistiek

Casestudy's
20210920 Entra 57

Context en uitdagingen

In het kader van een reorganisatie van zijn ruimteplanning moest ALSTOM zijn operationele teams versterken. Ze hadden zeer snel mensen nodig voor fysieke arbeid (verplaatsen van meubels, enz.).

Het antwoord van ENTRA Insourcing

ENTRA Insourcing heeft snel gereageerd op de vraag van ALSTOM om aan de behoefte te voldoen. Zo konden wij in 4 dagen twee operatoren rechtstreeks op de site van ALSTOM ter beschikking stellen.

Onze productieverantwoordelijken hebben voor deze aanvraag een werkpoststudie uitgevoerd om de aanvraag in detail te analyseren. Na deze studie hebben wij profielen voorgesteld. Doordat onze productieverantwoordelijken onze teams door en door kennen, kunnen wij meteen de juiste persoon vinden om aan de behoeften van de klant te voldoen. De opdracht kon de volgende dag dus al van start gaan. Tegelijk had onze commerciële dienst de administratieve kant afgehandeld (offerte, contract, ...)

De opdracht zou tijdelijk zijn (naar schatting 3 of 4 weken). Dankzij de kwaliteit van hun profielen zijn onze medewerkers nog steeds aan de slag en blijven ze groeien binnen hun opdracht.

Voordelen

Snelheid: binnen 4 werkdagen werd een oplossing gevonden

Kwaliteit: onze operatoren voldoen perfect aan de verwachtingen van de klant

Veelzijdigheid: dankzij de veelzijdigheid van onze profielen en hun gewoonte om uiteenlopende opdrachten uit te voeren, kon ALSTOM hen snel opleiden voor nieuwe taken. Naast verhuisactiviteiten voeren onze operatoren ook bekabelingswerken uit.