Gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening

Eenvoudig, strikt en kwaliteitsvol beheer

De teams in de instellingen staan dagelijks garant voor het begeleiden, bijstaan, verzorgen en geruststellen van de bewoners. Wij willen van onze kant deze instellingen op verschillende niveaus ondersteunen om ze nog efficiënter te maken.

De kamerfaciliteiten :

Verhuur van lakens, handdoeken, dekbedovertrekken, onderleggers, ...

De behandeling van het wasgoed van de bewoners :

Prijs per stuk, maandelijkse factuur per bewoner, identificatie van het linnengoed met barcode voor een betere traceerbaarheid.

Onze markten

  • Ziekenhuizen: u ondersteunen bij de verzorging van patiënten door precies de voorraad linnengoed te leveren die u nodig hebt: ENTRA is er voor u.
  • Rusthuizen: omdat hygiëne een van uw grootste bekommernissen is, maakt ENTRA tijd vrij voor uw teams en ontlast het de zorgverleners.
  • Instellingen voor personen met een handicap: ENTRA ondersteunt u bij uw hygiëneprocedures.
  • Crèches: omdat de gezondheid en het welzijn van kinderen uw prioriteit is, doen wij ons best voor u. Ons engagement: professionals uit de kinderopvang ondersteunen tijdens alle fasen van de protocollen voor hygiëne en linnenonderhoud in uw kinderdagverblijf. Zo kan u al uw tijd besteden aan de opvang van kinderen.

Industrie

Artikelen aangepast aan uw beroep

Uw bedrijf moet een goed imago uitstralen. Uw verplichting: bescherming, hygiëne, comfort en veiligheid bieden aan uw werknemers door een aangepaste professionele uitrusting.

Het is onze taak om aan die verplichting te voldoen.

Maak kennis met onze dienst Werkkledij!