Methodologie en infrastructuur

Naar inhoud gaan
Blanchisserie industrielle

Ontdek hoe uw ENTRA Wasserij werkt!


Logistiek

Uw wasgoed moet niet alleen schoon zijn, maar het moet ook op de juiste plaats en op het juiste moment bezorgd worden. Efficiënte logistieke processen zijn dus van fundamenteel belang om uw wasgoed zo goed mogelijk te beheren.

Wagenpark

ENTRA staat zelf in voor het vervoer. Onze ervaren planners beheren een van de modernste vrachtwagenvloten in de sector. Wij gebruiken vrachtwagens met een extreem lage uitstoot van fijne deeltjes, conform de Euro 5- en 6-normen.

Routeoptimalisatie

Wij beperken de transportkosten tot een minimum met een systeem om onze routes te optimaliseren. ENTRA plant de routes om het aantal kilometers en transporturen tot een minimum te beperken, rekening houdend met tijdsloten en de bereikbaarheid van onze klanten. Het spreekt voor zich dat wij onze logistiek altijd aanpassen aan uw interne processen.

Transportbeheersysteem

Naast een systeem om de routes te optimaliseren, maken wij gebruik van een transportbeheersysteem, waardoor we onze vrachtwagens in real time kunnen volgen en zo onze activiteiten beter kunnen coördineren en aanpassen. Op die manier kunnen wij u steeds op de hoogte houden van onze logistiek.

Wasproces

Ons logistiek proces is nauw verbonden met ons productieproces. Dankzij onze moderne middelen kunnen we elke operationele situatie aan. Bijgevolg kan u altijd rekenen op onze leveringsgarantie.

Proces wasgoed van de bewoners

processus blanchisserie 1

MEER OVER ONZE DIENST WASGOED VAN DE BEWONERS

Proces leasing

process blanchisserie 2

MEER OVER ONZE DIENST PLAT LINNEN

De behandelingseenheid

unité blanchisserie NL