Werkkledij

Geschikte werkkledij

Alle diensten Industriële wasserij
D BL 20160609 5

Onderhoud van werkkledij

20181218 Photographe entreprise CORALIECARDON AVIQ ENTRA 100

Wij zorgen voor het dagelijks onderhoud van de textiel- en sanitaire uitrusting die essentieel is voor de goede werking van uw bedrijf en de bescherming van uw werknemers.

Wij verzorgen het onderhoud en de levering volgens een gezamenlijk opgesteld schema.

Onze diensten

 1. Onderhoud van werkkledij
20181218 Photographe entreprise CORALIECARDON AVIQ ENTRA 84

De ENTRA Wasserij klantervaring

 • EVALUATIE VAN UW BEHOEFTEN DOOR ONZE EXPERTS

  We onderzoeken eerst uw behoeften zodat we u oplossingen op maat kunnen aanbieden.

 • ONDERHOUD VAN UW STUKKEN

  Wij voeren kwaliteitscontroles uit tijdens elke fase van de behandeling van uw linnengoed.

 • REGELMATIGE LEVERING EN OPHALING

  Wij stemmen onze diensten af op uw ritme en uw voorkeuren (uren, opslagruimte, hoeveelheden, enz.).

 • EEN TEAM VAN PROFESSIONALS STAAT VOOR U KLAAR

  Ons professioneel team leeft de strengste veiligheids- en hygiënenormen na, naargelang uw sector.

Enkele cijfers!

20181218 Photographe entreprise CORALIECARDON AVIQ ENTRA 89

Meer dan 60 werknemers

15.000 m² infrastructuur.

Een performant industrieel machinepark

Veelgestelde vragen

U kan contact opnemen met ENTRA via het gratis telefoonnummer van onze wasserijafdeling: 0800 922 99. Onze medewerkers van de klantendienst zullen u graag verder helpen.

U kan ook contact met ons opnemen via het contactformulier.

Onze wasserij bevindt zich in Heppignies, naast de luchthaven van Charleroi. Het logistieke aspect vormt de belangrijkste pijler van de organisatie van onze diensten. Wij zijn dus actief in heel Wallonië.

Voor problemen kan u contact opnemen met de klantendienst. U kan de klantendienst bereiken door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar het gratis telefoonnummer van onze wasserijafdeling: 0800 922 99.

Jammer genoeg niet. ENTRA onderhoudt geen linnengoed van privépersonen. U kan wel het strijken van uw kleding aan ons toevertrouwen via een van onze strijkcentrales.

Onze medewerkers vinden elke dag verloren voorwerpen in het wasgoed van onze klanten. ENTRA probeert ze allemaal aan hun eigenaars terug te bezorgen. Als het wordt teruggevonden, sturen wij het gratis terug met de volgende levering.

Wij vragen u om in dat geval contact met ons op te nemen via het gratis telefoonnummer van onze wasserijafdeling: 0800 922 99.

U kan het gratis telefoonnummer van onze wasserijafdeling bellen: 0800 922 99.

Wij organiseren onze diensten in tijdsloten. Dat betekent dat wij uw wasgoed ophalen en afleveren binnen specifieke tijdsloten. Deze tijdsloten liggen vast en wij delen ze u mee aan het begin van onze samenwerking.

Wij vragen u om in dat geval een aanvraag te doen per e-mail via compta-clients@entra.be of via het gratis telefoonnummer van onze wasserijafdeling: 0800 922 99.

De facturen worden uiterlijk binnen 10 werkdagen na het einde van de maand verzonden. U ontvangt afzonderlijke facturen voor de leasingdienst en voor de wasdienst voor de bewoners.

Wij vragen u om in dat geval een aanvraag te doen per e-mail via compta-clients@entra.be of via het gratis telefoonnummer van onze wasserijafdeling: 0800 922 99.