Geïntegreerde oplossing

Naar inhoud gaan
Industrie

Een duidelijk, eenvoudig en nauwkeurig proces!

Uw project

Met het oog op een duurzame ontwikkeling positioneert ENTRA zich als partner bij de ontwikkeling van uw projecten. Met onze ervaring en ons logistiek beheer kunnen we nieuwe perspectieven bieden. Aanpassen en innoveren zijn een prioriteit voor ons. Wij zullen alles in het werk stellen om uw project te verwezenlijken.

Analyseren en luisteren

Samen met de productieverantwoordelijken (ingenieurs, onderhoudsplanners, ...) maakt onze technisch-commercieel medewerker een afspraak met u en luistert hij aandachtig naar uw vraag om ze daarna te analyseren en de ideale oplossing te zoeken voor uw project, dat al dan niet uitgewerkt is.

Opstellen van een werkschema

De productieverantwoordelijken stellen het werkschema op. Ze voeren tests uit en splitsen de opdracht op in kleinere taken, ... om samen met u de meest optimale productietechniek te kiezen en een resultaat neer te zetten dat aan uw eisen voldoet.

Voorbereiding van het materiaal

Dankzij onze opslagruimte en financiële draagkracht kunnen wij de nodige grondstoffen voor uw project aankopen en in onze magazijnen opslaan om snel met de productie van start te gaan.

Opleiden van personeel

Onze operatoren zijn ervaren en gewend om verschillende opdrachten uit te voeren. Ze slagen er gemakkelijk in om snel de nodige vaardigheden aan te leren. Zo kunnen wij de nodige teams mobiliseren en de productiepieken optimaal beheren.

Productie

Of het nu gaat om kleine of grote series, wij produceren volgens uw specifieke eisen en specificaties. We stellen samen met u een schema op en houden ons daaraan.

Kwaliteitscontrole

Via ons ERP-systeem kunnen wij producten en materialen traceren. Op verschillende momenten tijdens het productieproces wordt een strenge kwaliteitscontrole uitgevoerd. Zo worden de werkprocedures vastgelegd, valideert u de eerste stukken en wordt daarna een controle uitgevoerd via statistische technieken volgens de eerder met u vastgestelde indicatoren.

Luisteren naar feedback

Onze teams werken in overleg met u. Wij luisteren naar uw bevindingen en werken aan permanente verbetering. Doordat we in de regio Charleroi gevestigd zijn, gebeurt de productie ook ter plaatse. U kan dus gemakkelijk een bezoek aan onze werkplaatsen brengen en wij kunnen samen met u werken aan het verbeteren van de productie, het valideren van de tests, ...

ENTRA industrie solution intégrée