Voorstelling

Voorstelling

Entra stelt een groot aantal werknemers tewerk met ervaring of gespecialiseerd in diverse sectoren. Wij bieden werk aan personen met zeer verschillende beroepsprofielen : magazijniers stockbeheerders, heftruckbestuurders, gespecialiseerde heftruckbestuurders, chauffeurs bedelers, verpakkingsoperatoren, magazijnbedienden, bedraders van schakelborden, arbeiders gespecialiseerd in technische interventies, … 

Net zoals bij de andere activiteiten van ons bedrijf zijn onze medewerkers werkzaam hetzij op onze site, meer bepaald in productiezones die, specifiek voor elke klant in functie van zijn behoeften worden ingericht (outsourcing) hetzij bij onze klanten waar zij geïntegreerd worden in de productieteams van onze klanten (insourcing).

 

 

Zeer snel betaalbare gekwalificeerde arbeidskrachten nodig ? Vraag ons een offerte op maat

Het merendeel van onze orderpickers, magazijniers, heftruckbestuurders, productie-operatoren werken niet bij ons maar bij onze klanten waar zij geïntegreerd worden in de productieploegen van het bedrijf. 

De activiteiten die bij ons uitgevoerd worden kunnen wij het best omschrijven door ze in drie groepen te verdelen :

Kitting : een beperkt aantal artikelen van allerlei aard worden in zakjes gestoken. Bijvoorbeeld : het juiste aantal vijsjes en moertjes in zakjes stoppen of nog bloedafname kits samenstellen voor hospitalen. 

         

Electromechanica

1. Mechanische montage : volledige montage van verdeelkasten in metaal of PVC van wartels tot kablering : bedieningsdozen : plaat waarop de onderdelen worden gelegd (kabelgoten, rails, aansluitingsklemmen, voeding, stroomonderbrekers,…) uitsnijden van metallische verdeelkasten (zijn nooit voorgesneden) : seriewerk. 

2. Afdeling Ontwikkeling : aan de hand van een lastenkohier en plannen kunnen wij voor u een prototype maken van een afgewerkt product : harnas, verdeeldozen, platen, … 

3. Specialisten in bekabeling : een aantal van onze medewerkers zijn ware specialisten in bekabeling. Zij kunnen niet alleen plannen lezen maar ook zorgen voor de programmatie en afstellingen uitvoeren voor het onder spanning zetten van verdeelkasten. Dit laat ons toe de kwaliteit van een afgewerkt product dat reeds geactiveerd is te controleren. Werkt het niet zoals het hoort dan kunnen wij heel snel het probleem achterhalen en de fout corrigeren wat leidt tot een optimale kwaliteit van uw productie.

Mechanische assemblage : assemblage van platen door middel van vijzen, bouten, schroeven, …

DE VOORNAAMSTE TROEVEN VAN ENTRA

Een geprivilegieerde samenweking met onze leveranciers

Wij kunnen zorgen voor toegevoegde waarde wat betreft de prijs van kleine onderdelen.

Werkpoststudie

Elke samenwerking wordt voorafgegaan door een werkpostanalyse. Om de juiste persoon op de juiste plaats te zetten voeren onze productieverantwoordelijken een grondige studie uit van uw werkposten. Wij kunnen uw behoeften identificeren en de oplossingen vinden om eraan te voldoen.

Geografische ligging

Wij zijn gevestigd vlak naast de autosnelweg, de ideale locatie voor logistieke projecten.

Competitieve en moduleerbare prijzen

Omdat onze medewerkers polyvalent zijn kunnen wij per werknemer, afhankelijk van zijn functie, de juiste prijs per uur aanbieden.

Wie zijn wij

Dankzij een gepersonaliseerde studie van elk project maakt Entra werk van de verhoging van de toegevoegde waarde van zijn klanten.

Meer info

Zij vertouwen ons

Meer info