Verbintenissen

Wij verbinden ons ertoe om, op zeer korte tijd, arbeidskrachten ter beschikking te stellen (arbeiders, heftruckbestuurders, teamleaders) die ingezet kunnen worden op uw productielijnen. Wij staan garant voor de kwaliteit van het werk door o.a. per dag de gevraagde aantallen in volle discretie te produceren.

Wij kunnen u ten allen tijde gekwantificeerde resultaten bezorgen omdat wij kwaliteitscontroles uitvoeren op basis van willekeurige steekproeven en beschikken over reportings met productiegegevens waaruit nagegaan kan worden of de geproduceerde hoeveelheden overeenkomen met de dagelijkse behoeften.

Om een optimaal veiligheidslevel te waarborgen werken wij met betrouwbaar personeel die de voorschriften nauwgezet naleven waardoor uw producten gemakkelijk traceerbaar zijn.

Met het oog op een permanente verbetering om geen tijd te verliezen bij de uitvoering van ons werk en competitief te blijven, hebben wij steeds aandacht voor fiabiliteit, esthetiek en snelheid.

Significante cijfers

995 000 ton

scrap verwerkt op 1 jaar tijd

500.000€

som teruggevorderd na verwerking van het materiaal

12.439

aantal DEVOLO’s getest op 6 maanden tijd

4.000.000

aantal kits geproduceerd in een tijdspanne van 24 maanden

Wie zijn wij

Samenwerken met Entra betekent niet alleen werk uitbesteden het is ook ervoor kiezen om samen te werken in een geest van vertrouwen en transparantie om zo een duurzaam partnerschap te creëren.

Meer info