Voorstelling

Aarzel niet met ons contact op te nemen voor een persoonlijke offerte. Contacteer ons

U bent op zoek naar een betrouwbare wasserij ? Zoek niet verder, Entra is een bedrijf met een lange traditie op het gebied van textielreiniging. Al meer dan 35 jaar verwerkt Entra wasgoed voor tal van rusthuizen (plat linnen : dekbedovertrekken, lakens, slopen, …) en hun bewoners. Wij beheersen perfect alle knepen van het vak.

Wij maken er een prioriteit van om onze klanten dagelijks een betrouwbare en vakkundige service te bieden. Bij ons bent u zeker van een onberispelijke service en stipte ophaal-en levertijden.

Wij bieden een uitgebreid gamma diensten :

- Droogkuis voor delicate stof of textiel 

- Kledingstukken op kapstokken ophangen 

- Depot of ophaalpunten op verschillende plaatsen 

- Ter plaatse (in woon-zorgcetrum, in het bedrijf,…) opbergen, sorteren en verwerken van linnen. 

 Voor uw linnen moet u rekenen op een verwerkingstijd van maximum één week en twee weken bij herwassen of droogkuis.

Waarom Entra kiezen ? Omwille van onze flexibibiliteit en reactiviteit wat betreft stockaanpassing bij linnenleasing door onze klanten, omwille van onze jarenlange ervaring op het vlak van wasserijdiensten, omwille van onze scherpe prijzen en onze dienstverlening. En tenslotte en dat is het belangrijkste, omdat Entra een bedrijf met sociaal oogmerk is. Wij zetten ons dagelijks in om duurzaam werk te bezorgen aan personen met een beperking. 

Naast onze wasserijdiensten hebben wij ook een strijkdienst met dienstencheques. Particulieren laten hun strijk aan ons over en betalen met dienstencheques. Wij stellen gratis wasmanden ter beschikking en streven ernaar om binnen de 48 uur uw strijk klaar te hebben. Wij hebben twee strijkateliers, één is gevestigd dicht bij de luchthaven van Charleroi, het andere in Corroy-le-Château. Klanten kunnen er met hun strijk terecht tussen 7u en 18u, delicate kleding wordt verpakt en op kaspstokken geleverd. Wij bezorgen u een gratis verzekering. Eén strijkuur = 1 dienstencheque, het saldo van de gepresteerde minuten heeft u tegeoed bij een volgende strijkbeurt.. Wilt u uw vrije tijd liever aan leukere dingen besteden ? Entra heeft dé oplossing. Breng uw was naar één van onze strijkateliers.

Waarom Entra kiezen ?

« handmade » kwaliteit

Facturatie tegen de « juiste prijs »

0800 : advies voor rusthuisbewoners, klanten en indien nodig aanwezigheid ter plaats

Traceerbaarheid van het wasgoed, van de vragen van de klanten en van de antwoorden

Maisonderepos.be

Les maisons de Repos.be

Maison Marie Immaculée asbl

Maison Marie Immaculée asbl

Mediamarkt

Mediamarkt

Groupe Jolimont

Groupe Jolimont

Wie zijn wij

Een bedrijf dat zorgt draagt voor uw wasgoed, in een mum van tijd verwerkt tegen schappelijke prijzen.

Meer info