Références

Dynaco

Dynaco

Wij werken samen met Dynaco sinds 2004. Dynaco produceert sectionale poorten die men aantreft in de meeste supermarkten verspreid over meer dan 80 landen. Dynaco beschouwt Entra als het ware als zijn elektromechanica atelier. Wij doen voor Dynaco de assemblage van bedieningsdozen, motoren en detectiesystemen.

Lemmens

Lemmens

Onze samenwerking met Lemmens dateert van 2011. Lemmens is gespecialiseerd in ventilatiesystemen en produceert luchtregelaars voor industrie en particulier. Het is een belgisch product dat met een Trends Gazelle werd bekroond.

Schneider

Schneider

Ons partnership met Schneider dateert al van 2009. Schneider is een multinational wereldspecialist in energiebeheer. Voor Schneider doen wij de bekabeling van huishoudelijke bedieningsdozen, mechanische assemblage (voetstuk voor industriële kasten)

ABB

ABB

Wij werken al meer dan 20 jaar samen met ABB. ABB is een multinational, marktleider op gebied van energie-en automatiseringstechnologie. Bedrading van condensatoren en sinds kort van kasten en andere mechanische assemblage zijn onze voornaamste taken.

Alstrom

Alstrom

Alstom is een multinationale onderneming die vooral actief is op gebied van energie en transport. Wij maken voor hen kabelharnassen voor hun controletesten en voeren ook kleine mechanische assemblages uit.

Thales

Thales

Thalès is een multinationaal bedrijf gespecialiseerd in uitrusting voor de ruimtevaartindustrie. Wij zetten ter beschikking van Thales gekwalificeerde operatoren met ervaring in bekabeling en laswerk.

CP bourg

CP Bourg

CP Bourg is een multinational gespecialiseerd in print finishing machines. Wij voeren voor hen kleine assemblages van motoren uit alsook bekabelingswerk. Wij hebben ter plaatse bij CP Bourg ook een aantal operatoren die belast zijn met logistiek beheer.

Sita

Sita

Bij Sita hebben wij medewerkers die zorgen voor het ophalen van papier en karton en PMD in de provincie Waals Brabant ; anderen die tewergesteld zijn in containerparken in de provincie Henegouwen alsook operatoren die instaan voor het onderhoud van installaties en machines.

BEP

BEP

Bij het BEP worden onze medewerkers ingeschakeld bij het inzamelen van huishoudelijk afval, karton en PMD in de naamse regio ; andere operatoren staan in voor het onderhoud van installaties en vrachtwagens of voor het sorteren van hout en plastic. Entra heeft bij BEP nog andere medewerkers die werkzaam zijn als heftruckbestuurders en bull-en kraanbestuurders.

SONACA

SONACA

Bij SONACA werkt het personeel van Entra in insourcing. Onze medewerkers zijn daar werkzaam als heftruckbestuurders en orderpickers : vliegtuigonderdelen verzendklaar maken voor levering in China en Brazilië.
Cofely

Cofely

Wij zijn werkzaam op verschillende Cofely sites : dispatchers op de luchthaven van Charleroi, heftruckbestuurders bij Alstom, een magazijnier bij Syngenta, …
Mamma Lucia

Mamma Lucia

Een team van 5 van onze medewerkers werken bij Mamma Lucia waar zij instaan voor het verpakken en laden op palletten van lasagnes voor verzending.
Firmenich

Firmenich

Afvullen en bottelen van aroma’s alsook het conditioneren van afgewerkte producten dat zijn de taken van onze arbeiders bij Firmenich.
Jtekt

Jtekt

Bij JTEKT staan onze teams in voor de kwaliteitscontrole van auto wisselstukken op basis van welbepaalde procedures alsook voor het conditioneren van stukken in bakken .
Cophana

Cophana

Bij Cophana.werken wij in insourcing. Orderpickers en magazijnbedienden zijn er werkzaam voor het verzenden van farmaceutische producten.

Père Olive

Père Olive

Bij Père Olive werken een aantal orderpickers van bij ons. Zij werden opgenomen in de productieploegen van de klant en staan in voor kwaliteitscontrole en verpakkingsklaar maken voor expeditie.