Voorstelling

U wenst de organisatie van uw administratieve en support afdelingen te optimaliseren… maar hoe ? Waarmee beginnen ? Vraag ons om advies, wij zullen voor u oplossingen op maat naar voren brengen. Vraag een gratis offerte aan

Uw medewerkers voeren soms administratieve of andere taken uit die geen rechtstreeks verband houden met hun activiteiten. Deze taken zijn vaak kostelijk voor het bedrijf en werken demotiverend. Door deze taken in onderaanneming aan Entra toe te vertrouwen wordt daaraan verholpen.

Wij bieden diensten op maat aan in verschillende soorten activiteiten : call center, data entry, scanning, secretariaat,… Al deze activiteiteiten kunnen door onze medewerkers, zowel ter plaatse in uw bedrijf (insourcing) als bij ons (outsourcing) uitgevoerd worden.

Zowel bij inkomende als bij uitgaande oproepen wordt in ons callcenter hetzelfde doel nagestreefd : van elk contact een opportuniteit maken.

Telesales : omzet genereren, slapende klanten terug wakker maken, klantentrouw verhogen en klantenportefeuille optimaliseren (farming, up en cross selling), steun voor ons commercieel team,…

Kwalificatie van bestanden: onze medewerkers gaan na of de gegevens in uw klantenbestanden correct zijn zodat u sneller en effectief uw klanten bereikt.

Afspraken maken: afspraken vastleggen met potentiële nieuwe klanten is tijdrovend, laat het dus aan ons over zodat uw commerciële medewerkers zich kunnen  focussen op hun kerntaken.

Help Desk – Info Line: een luisterend oor, geen oproepen die verloren gaan. Onze agenten beschikken over de nodige ervaring en kennis om de klanten telefonisch verder te helpen. Door een snelle en doeltreffende dienstverlening dragen wij bij tot het versterken van uw klantenbinding.

Tevredenheidsenquêtes : optimaliseer uw productie en versterk het vertrouwen van uw klanten door hen hun mening te vragen over uw diensten.

Opvolging mailings : nagaan of de geadresseerde de mailing goed heeft ontvangen, te weten te komen wat hij ervan denkt, eventuele onduidelijkheden wegwerken en interesse wekken om zo het responspercentage op uw commerciële actie te verhogen.

Opvangen van uw Overflow : laat uw klanten niet wachten en schakel uw oproepen naar ons door na 5 beltonen.

DE TROEVEN VAN ENTRA

Aanpak op maat

wij trachten ons te onderscheiden door goed te luisteren naar onze klanten en zo te weten te komen waar de behoeften liggen. Het project wordt onder de loep genomen en in functie van de behoeften wordt een offerte op maat uitgewerkt.

Integratie in uw processen

wij integreren onze prestaties binnen uw processen en nemen het beheer van de uitbeste taken voor ons rekening in perfecte overeenstemming met uw processen.

Geografische ligging

wij zijn aanwezig zowel in Vlaanderen als in Wallonië met een callcenter in Heppignies en één in regio Gent. Wij werken dus in beide landstalen.

Gunstige prijzen

toepassing van het principe van de ware kost – testperiode met een regietarief om vervolgens een prijs per eenheid, per oproep, per minuut, per verkoop te bekomen (no cure no pay), …

backoffice

backoffice

Naast Front Office activiteiten voeren wij ook Back Office taken uit. Wij zorgen ervoor dat uw personeel zich niet meer moet bezighouden met taken zonder of met kleinere toegevoegde waarde. Dit zijn de diensten die wij aanbieden :

Data entry : codering van gegevens in uw systemen met of zonder gegevensanalyse die in uw dossiers dienen opgenomen te worden.
Wij kunnen niet alleen gegevens in een programma verwerken maar wij kunnen ook een groot aantal gegevens interpreteren en enkel één essentieel gegeven coderen..

Database Enrichment : wij kunnen u helpen bij het opkuisen van bestanden, het updaten van bestaande klanten/leveranciersbestanden, het ontwikkelen van invoermaskers, mailings, …

Scanning : papierverwerking (sorteren/archiveren), digitaliseren van documenten, indexering, kwaliteitscontrole bij het scannen van documenten met barcodes, printen van documenten, onder omslag steken, …

Secretariaat : dossierbeheer, vragen beantwoorden, berichten noteren en doorverwijzen naar de geschikte persoon, agendabeheer, verzenden van documenten, onthaal bezoekers, …

Vergeet niet dat al deze activiteiten zowel bij u als bij ons kunnen plaatsvinden, zowel in het nederlands als in het frans en in sommige gevallen zelfs in het engels.

Contacteer ons

Wie zijn wij

Een creatief bedrijf dat haar knowhow en ervaring ter beschikking van uw onderneming stelt om de ondersteuning van uw kernactiviteiten op optimale manier te organiseren.

Aarzel niet meer, wij staan u graag bij in uw projecten.

Meer infos

Deze bedrijven hebben hun vertrouwen in ons gesteld

Meer infos