Voorstelling

Heel snel arbeidskrachten nodig voor verschillende activiteiten, op éénzelfde site en, met omkaderingspersoneel ? Zoek niet meer verder want u heeft uw partner gevonden. Aarzel niet langer en contacteer ons

In minder dan 6 wekens 100 medewerkers rekruteren en een werkplaats kant en klaar maken voor het opstarten van activiteiten, dat kunnen wij. Dat hebben wij in het verleden bewezen en het schrikt ons niet af om het nog te doen.

Bij Essers in Courcelles werkt een team van zo’n 120 arbeiders en omkaderingspersoneel van Entra op activiteiten zoals scrap, bekabeling, samenstelling van kits, herstelling en testing van allerlei toestellen en producten met bestemming eindgebruikers …

Assemblage : onderdelen worden in dozen gestoken om op die manier kits samen te stellen vervolgens worden de kits verpakt en gestockeerd (voorbeeld : modems, decoders, telefoons).

Scrap : niet organische producten worden gesorteerd zoals afgedankte elektrisch en elektronische toestellen alsook afvalproducten zoals plastiek en karton. Wij bezorgen aan onze klanten goederen die per productreferentie gesorteerd zijn. Hier is sprake van selectief sorteren met het oog op productrecyclage.

Bekabeling : versnijden van kabels (100 en 200p) en bevestigen van kabelschoentjes.

Logistiek : terugname van producten en materiaal, identificatie van het type product om de hersteller te bepalen. Het product wordt vervolgens naar de interne herstellingszone gebracht.

Refurbishment : recyclage van afgedankte producten (decoders, modems, telefoons,...) en process upgrade.

Bij het uitvoeren van al deze activiteiten worden de procedures van de klant nauwgezet gevolgd. Meestal helpen wij bij het opstellen van deze procedures maar niets wordt opgestart zonder validering van de klant.

Al deze activiteiten kunnen uiteraard ook bij Entra in Heppignies uitgevoerd worden. Ons nieuw gebouw dat 4500m² groot is, biedt plaats aan allerlei nieuwe projecten inzake Assemblage en Productrecyclage.

 

Onze troeven

Flexibiliteit

Staffing in functie van de volumes. Mogelijkheid om uurroosters aan te passen bijvoorbeeld in twee shiften werken om productiepieken op te vangen.

Opstellen en opvolgen van procedures

Opstellen van procedures en ontwikkelen van indicatoren voor het opvolgen van de activiteiten uitgevoerd door onze medewerkers.

Stukprijs

In ons bestek kunnen wij prijs geven per verwerkt product. Dat is een voordeel, het betekent inderdaad dat u op voorhand uw budget kan berekenen en zo nooit voor onaangename verrasingen komen te staan.

Wie zij wij

Een bedrijf dat, dankzij sterke en trouwe partners, veel ervaring heeft opgedaan inzake assemblage en productrecyclage.

Meer info

Zij vertouwen ons

Meer info